ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Συντήρηση καυστήρα Νέα Ερυθραία

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης βρίσκεται κοντά σας αρκετά χρόνια, με τους τεχνικούς της πάντα διαθέσιμους να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο, στην εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της θέρμανσης καυστήρων πετρελαίου και αερίου όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό.

Κατά την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Νέα Ερυθραία, οι τεχνικοί μας δίνουν ιδιαίτερη προσοχή είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς καυστήρα οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας.

Οι τεχνικοί μας θα πραγματοποιήσουν προσεκτικό έλεγχο του συστήματος του καυστήρα πετρελαίου καθώς και των σωληνώσεων είτε του σχεδίου, εφόσον υπάρχει.

Η ειδική μελέτη που πραγματοποιείται από τον μηχανικό θα μας δείξειτο σωστό μέγεθος του καυστήρα, ώστε να εξασφαλίζουμε την μέγιστη απόδοση και οικονομία ενέργειας και χρημάτων.

Οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν για εμάς πρωταρχικό στόχο και σκοπός μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών. Οι τεχνικοί μας, με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα είναι δίπλα σας για την μετέπειτα συντήρηση καυστήρα και των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η μακρόχρονη και απρόσκοπτη λειτουργία του στον χρόνο.

Η ταυτότητα του λέβητα

Σύμφωνα με τον Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης, ο λέβητας θα πρέπει σε εμφανές σημείο πινακίδα, στην οποία να αναγράφονται:

 1. Το όνομα  της κατασκευάστριας εταιρείας όπως και το σήμα της εφόσον διαθέτει
 2. Ο τύπος του λέβητα καθώς και η ισχύ του δεδομένου του αντίστοιχου καυσίμου
 3. Η ισχύς του λέβητα για το αντίστοιχο καύσιμο
 4. Ο μοναδιαίος αριθμός κατασκευής του λέβητα
 5. Η μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας σε βαθμούς Κελσίου
 6. Η αντίσταση των καυσαερίων
 7. Η μέγιστη επιτρεπόμενη πίεση λειτουργίας σε bar

Συντήρηση και εγγύηση ανταλλακτικών στη Νέα Ερυθραία

Για κάθε καινούργιο ανταλλακτικό που θα χρειαστεί κατά την συντήρηση του καυστήρα σας, είτε κατά την επισκευή της βλάβης, η εταιρία Καυστήρες Μπότης θα χρησιμοποιήσει μόνο εγκεκριμένους τύπους που συνοδεύονται από εγγύηση.

Σε περίπτωση βλάβης, θα προχωρήσουμε στην αντικατάσταση και τοποθέτηση καινούργιου ανταλλακτικού και το κόστος τόσο της αγοράς όσο και της τοποθέτησης θα επιβαρύνει εμάς.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τη συντήρηση καυστήρα

Η συντήρηση του καυστήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται στην περίπτωση των κατοικιών μια φορά τον χρόνο, κατά προτίμηση μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου.

Σύνηθες διάστημα για τη συντήρηση καυστήρα είναι από το Απρίλιο έως και τον Μάιο.

Στην περίπτωση επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχείων και βιομηχανιών το πρόγραμμα για συντήρηση καυστήρων θα πρέπει να είναι πιο τακτικό και να καθορίζεται έπειτα από επικοινωνία με τους τεχνικούς μας.

Η συντήρηση ενός καυστήρα στη Νέα Ερυθραία διαρκεί περίπου μια ώρα στην περίπτωση μιας κλασικής συντήρησης όπως αυτή των κατοικιών, αλλά σε περίπτωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων η διάρκεια αυτή μπορεί να επεκταθεί έως και μερικές μέρες.

Το κόστος της εκάστοτε συντήρησης καθορίζεται μετά από την επικοινωνία με τους τεχνικούς μας,  με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

Μετά το τέλος της εργασίας, ο τεχνικός σας δίνει κάποια έγγραφα. Πρόκειται για τα έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία της εκάστοτε συντήρησης καυστήρων. Στα έγγραφα αυτά αναγράφονται η ημερομηνία της κάθε εργασίας, το είδος της, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως και ο αριθμός άδειας του τεχνικού που είναι υπεύθυνος για την εργασία.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουμε σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε τρόπο στο σύστημα της θέρμανσης, ακόμα και άμα πρόκειται για φαινομενικά απλή εργασία, καθώς θα πρέπει να επιτελείται από πιστοποιημένο τεχνικό συντήρησης.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια στον χώρο πριν από την συντήρηση, όπως και ότι είναι απαραίτητο να φυλάμε τα απαραίτητα έγγραφα μετά το πέρας της κάθε εργασίας.

Στεγανότητα δικτύου φυσικού αερίου στη Νέα Ερυθραία

Ο έλεγχος της στεγανότητας του δικτύου πραγματοποιείται στη Νέα Ερυθραία από ειδικευμένο τεχνικό της εταιρίας μας.

Περιλαμβάνει τόσο τον έλεγχο της στεγανότητας του δικτύου, δηλαδή των σωληνώσεων για τυχόν διαρροές όσο και της αντοχής του, δηλαδή την αντοχή των σωλήνων απέναντι στην πίεση που ασκείται από το φυσικό αέριο.

Διαδικασία ελέγχου

Κατά την διαδικασία αυτή, το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο διοχετεύει αδρανές φυσικό αέριο στις σωληνώσεις. Τότε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, ειδικοί αισθητήρες καταγράφουν την εγκλωβισμένη πίεση ως προς την σταθερότητα της ή την πτώση που σηματοδοτεί διαρροή.

Ο έλεγχος γίνεται με χρήση μηχανικών αλλά και ηλεκτρονικών μέσων. Σε περίπτωση γίνεται η απαραίτητη επισκευή εφόσον πρώτα διακοπεί η παροχή του αερίου.

Επιπλέον μπορούμε να αναλάβουμε προβλήματα αυτονομίας, καθαρισμούς καμινάδας, επισκευή των ηλεκτρολογικών τμημάτων της εγκατάστασης είτε και των υδραυλικών .

Συντήρηση καυστήρα στη Νέα Ερυθραία

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στην συντήρηση ενός καυστήρα φυσικού αερίου.

Δεν είναι απαραίτητος ο καθαρισμός, αφού το φυσικό αέριο δεν αφήνει κατάλοιπα κατά την καύση. Ελέγχονται ή και καθαρίζονται:

 • Ο στροβιλιστήρας
 • Το φίλτρο της γραμμής του καυσίμου
 • Το φίλτρο multiblock
 • Τα μπέκ του καυστήρα
 • Οι ακίδες και η ακίδα ανάφλεξης
 • Η ακίδα του ιονισμού
 • Οι βαλδίδες ασφαλείας του φυσικού αερίου, ώστε σε περίπτωση μεγάλης διαρροής να διακοπεί η τροφοδοσία προς την εγκατάσταση
 • Ελέγχεται με ειδικά μηχανήματα ο ελκυσμός της καπνοδόχου
 • Ο αισθητήρας διαρροής , μέσω της διοχέτευσης αερίου, για να διαπιστωθεί η ορθή λειτουργία του σε περίπτωση που απαιτηθεί η αποκοπή της παροχής
 • Οι διαρροές φυσικού αερίου, σε όλη την εγκατάσταση με την χρήση του κατάλληλου εργαλείου

Ακόμη, μετράμε και ρυθμίζουμε τα καυσαέρια, μια σημαντική εργασία η οποία αυξάνει τον βαθμό απόδοσης του καυστήρα εξοικονομώντας καύσιμο και διατηρώντας την οικολογική συνείδηση μέσω της φιλικής προς το περιβάλλων καύσης.

Μετρήσεις καυστήρα

Κατά την συντήρηση, είναι απαραίτητο να γίνουν και οι ανάλογες μετρήσεις. Σε αυτές, τα αποτελέσματα, θα πρέπει να είναι:

 1. Στο οξυγόνο από 3,5 % έως 4,5 %
 2. Στο μονοξείδιο μικρότερο από 30 ppm με άριστο 0
 3. Στο διοξείδιο του άνθρακα από 9 % έως και 10 %
 4. Ο βαθμός απόδοσης του λέβητα μεγαλύτερος του 90 % με άριστο το 100 %.
 5. Η θερμοκρασία των καυσαερίων μεταξύ 170 και 210 βαθμών κελσίου.
 6. Ο ελκυσμός καμινάδας μεγαλύτερος του – 0,10

Οι τεχνικοί της εταιρίας μας θα σας παραδώσουν μετά το πέρας των εργασιών τα απαιτούμενα έγγραφα με τα αποτελέσματα των μετρήσεων.

Χώροι συντήρησης που εξυπηρετούμε στη Νέα Ερυθραία

Εξυπυρετούμε ένα μνεγάλο φάσμα χώρων στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Ποικίλουν από μία γκαρσονιέρα ή ένα μικρό διαμέρισμα, έως και εργοστασιακές μονάδες ή εμπορικά κέντρα. Αναλαμβάνουμε από μια κλασική συντήρηση ρουτίνας έως και επισκευή του πιο σύνθετου προβλήματος.

Οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη λύση σε οποιονδήποτε χώρο στη Νέα Ερυθραία απαιτείται η εγκατάσταση είτε και η συντήρηση καυστήρα, όπως κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι και βιομηχανίες.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στη Νέα Ερυθραία για τη συντήρηση καυστήρα;

Η εταιρεία Καυστήρες Μπότης πληροί όλα τα σύγχρονα κριτήριαγια εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα.

Με άδεια από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή.

Εξυπηρετούμε τη Νέα Ερυθραία με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button