ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Συντήρηση καυστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης, με τους έμπειρους και τεχνικούς της πάντα διαθέσιμους να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο, βρίσκεται κοντά σας αρκετά χρόνια στην εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η δραστηριότητα μας στον χώρο της θέρμανσης καυστήρων πετρελαίου αλλά και φυσικού αερίου όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιείται με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν για εμάς βασικό στόχο

Οι τεχνικοί μας δείχνουν τηβ δέουσα προσοχή κατά την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Νέα Φιλαδέλφεια, είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας.

θα πραγματοποιηθεί προσεκτικός έλεγχος του συστήματος των σωληνώσεων καθώς και του σχεδίου. Η ειδική μελέτη του μηχανικού θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 1. Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας
 2. Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για την μέγιστη οικονομία του χώρου σας
 3. Εγκαθιστούμε τα σώματα καυστήρων ομοιόμορφα στον χώρο σας για σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών θερμότητας

Επιλογές καυσίμου θέρμανσης στη Νέα Φιλαδέλφεια

Φυσικό αέριο

Το φυσικό αέριο, από άποψη χημικής σύστασης καθώς και της σύστασης των καυσαερίων του, παρουσιάζει εδώ και χρόνια υψηλό ενδιαφέρον όσον αφορά την εξοικονόμηση χρημάτων με υψηλό βαθμό απόδοσης, ιδιαίτερα στα σπίτια.

Η διατήρηση σταθερού βαθμού απόδοσης για ιδιαίτερα μεγάλες περιόδους είναι απολύτως εφικτή, καθώς απουσιάζουν οι επιβαρυντικές προσμίξεις για τα μέρη των εγκαταστάσεων είτε των συσκευών.

Τα προϊόντα της καύσης του αερίου αποτελούνται κυρίως από νερό (υδρατμούς), και με το τρόπο αυτό μπορούμε να αξιοποιήσουμε την λανθάνουσα θερμότητα των καυσαερίων (διαδικασία συμπύκνωσης).

Το αποτέλεσμα είναι η αύξηση της ωφέλιμης θερμότητας που λαμβάνεται, ώστε ο τελικός καταναλωτής να εξυπηρετεί την εγκατάστασή του με λιγότερο καύσιμο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πετρέλαιο θέρμανσης

Η θέρμανση με πετρέλαιο είναι ένας δοκιμασμένος και ασφαλής τρόπος για την θέρμανση ενός χώρου. Ζεσταίνει ομοιόμορφα και με τους σημερινούς ψηφιακούς θερμοστάτες πετυχαίνουμε με πολύ καλή ακρίβεια το ύψος της θερμοκρασίας που επιθυμούμε. Ως καύσιμη ύλη είναι ένα ενεργειακό προϊόν εύκολο στην χρήση και με υψηλή θερμική απόδοση.

Η πλειονότητα των κατοικιών στα αστικά κέντρα διαθέτει ήδη την απαραίτητη υποδομή, με ότι αυτό συνεπάγεται στην εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρα. Σε περίπτωση που η πρόσβαση σε αγωγό φυσικού αερίου δεν είναι εφικτή, εξυπηρετεί τον εκάστοτε πολίτη με αρκετά χαμηλό κόστος καθώς και αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Οι εκπομπές είναι χαμηλότερες από αυτές των καυστήρων στερεών καυσίμων, με σταθερές διακυμάνσεις και απόδοση στην λειτουργία του εκάστοτε λέβητα.

Η συντήρηση περιορίζεται σε μια φορά τον χρόνο. Ως αγαθό έχει απρόσκοπτη διαθεσιμότητα σε ολόκληρη την χώρα, ενώ πολλές είναι και οι επιλογές της προμήθειας του όσον αφορά την εταιρία και την τιμή διάθεσης στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επιπλέον, η θέρμανση με πετρέλαιο είναι αρκετά ασφαλέστερη από άλλα συστήματα θέρμανσης και δεν ενέχει κινδύνους από αναθυμιάσεις είτε εκρήξεις.

Εγκατάσταση καυστήρα φυσικού αερίου στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η εγκατάσταση φυσικού αερίου αποτελεί την πιο κοινά διαδεδομένη επιλογή για οικονομική θέρμανση, τόσο σε οικιακούς χώρους, όσο και σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Η ζήτηση που παρουσιάζει είναι μεγάλη και συνδυάζεται με πολλά οφέλη στον τομέα της θέρμανσης.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε όλες εκείνες τις μεγάλες αλλά και μικρές πληροφορίες πριν προχωρήσετε στην εγκατάσταση καυστήρα φυσικού αερίου.

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση φυσικού αερίου;

Τα τελευταία χρόνια, το αέριο έχει τύχει μεγάλης αναγνωρισιμότητας, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος το επιλέγει ως τρόπο θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει για τους παρακάτω λόγους:

 1. Η εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει
  Ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς είναι το φυσικό αέριο . Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν δείχνουν ότι μετά την εγκατάσταση καυστήρα αερίου τα έξοδα θέρμανσης μειώνονται έως μείον 44%, αναλογικά με το πετρέλαιο θέρμανσης,  ενώ συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται σε συσκευές θέρμανσης  η μείωση φτάνει έως και το 70%.
 2. Η ευκολία και λειτουργικότητα που προσφέρει
  Η εγκατάσταση και η συντήρηση του φυσικού αερίου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη την πολυκατοικία είτε ατομικά σε μεμονωμένα διαμέρισμα ή σε μονοκατοικίες με ατομικό επιτοίχιο λέβητα. Η αυτονομία που παρέχεται στον τελικό καταναλωτή είναι υψηλή και δίνετε η δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης στην χρήση ανάλογα με τις ανάγκες.
 3. Καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον
  Σεβόμενοι τις περιβαλλοντικές ανάγκες, ως εταιρεία η Καυστήρες Μπότης οφείλει να ενημερώσει ότι το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και ότι η βλάβη που προκαλεί στο περιβάλλον είναι σημαντικά μικρότερη. Συμβάλει ακόμα στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.
 4. Ασφαλές καύσιμο
  Ένα βασικό πλεονέκτημα του φυσικού αερίου είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Οι τεχνικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας κατά την εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρα αερίου.
 5. Μεγαλύτερη διάρκεια
  Η συσκευές που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο  ως καύσιμο τείνουν να εμφανίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή στον χρόνο. Καθώς ως καύσιμο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του, τηρώντας την αρχή της συντήρησης μια φορά τον χρόνο επιτυγχάνουμε την μακροβιότητα του όλου συστήματος.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε Πολυκατοικία

Το φυσικό αέριο σε πολυκατοικία, μπορεί να τοποθετηθεί με μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και είναι τυπική διαδικασία. Αρχικά, γίνεται σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο παροχής αερίου και τοποθετείται μετρητής. Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου με επιλογή του πελάτη σε φυσικού αερίου.

Τέλος, ανάλογα με τις χρήσεις που επιθυμεί ο πελάτης γίνονται οι εσωτερικές εγκαταστάσεις και αφαιρείται η δεξαμενή πετρελαίου, η οποία πλέον δεν χρειάζεται. Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων του νερού για την λειτουργία των σωμάτων, οπότε δεν αντιμετωπίζουμε φόβο επιπλέον εργασιών οικοδομικής φύσης.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε Διαμέρισμα

Η αυτόνομη εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, πραγματοποιείται με την  τοποθέτηση ατομικού λέβητα-καυστήρα στο σπίτι. Η παροχή του φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, γίνεται με εξωτερικές σωληνώσεις που συνδέουν τον μετρητή με τον ατομικό λέβητα, λαμβάνοντας υπόψιν την ασφάλεια της εγκατάστασης και τηρώντας τους απαραίτητους κανονισμούς.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε Μονοκατοικία

Πραγματοποιείται με την ίδια μέθοδο που γίνεται και στην περίπτωση της πολυκατοικίας.

Εφόσον η μονοκατοικία διαθέτει ήδη σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αρκεί η αντικατάστασή του με καυστήρα αερίου. Ίσως, να απαιτηθούν κάποιες παρεμβάσεις ανάλογα με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, ώστε να διασφαλίσουμε τα μέγιστα από την εγκατάσταση.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στη Νέα Φιλαδέλφεια για τη συντήρηση καυστήρα;

Η εταιρεία Καυστήρες Μπότης πληροί όλα τα σύγχρονα κριτήρια για εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα. Με άδεια από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλα τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή.

Εξυπηρετούμε τη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 & 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button