ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

favicon

Περιοχές συντήρησης και εγκατάστασης

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης βρίσκεται κοντά σας στην Αθήνα εδώ και αρκετά χρόνια. Οι αδειούχοι τεχνικοί μας βρίσκονται πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν καθ όλη την διάρκεια του 24ωρου, στην εγκατάσταση και συντήρηση του συστήματος θέρμανσης στην περιοχή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της θέρμανσης όλα αυτά τα χρόνια με αξιοπρέπεια, συνέπεια και επαγγελματισμό. Για εμάς οι ευχαριστημένοι πελάτες δεν είναι απλά μια έκφραση αλλά αποτελούν πρωταρχικό στόχο και αυτός είναι ο σκοπός μας.

Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνετε κατά την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρων σε κάθε περίπτωση, είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε αερίου, όπως επίσης σε όλες τις εργασίες που σχετίζονται με την θέρμανση της οικείας σας.

Το συνεργείο μας αποτελείτε από έμπειρους και πιστοποιημένους εφαρμοστές οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας, για να διαπιστωθούν οι όποιες απαιτήσεις.

Θα πραγματοποιηθεί προσεκτικός έλεγχος του συστήματος των σωληνώσεων καθώς και του σχεδίου. Η ειδική μελέτη του μηχανικού θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 1. Εγκαθιστούμε τα σώματα καυστήρων ομοιόμορφα στον χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών
 2. Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση
 3. Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για να εξασφαλίζουμε την μέγιστη οικονομία του χώρου σας στην Αθήνα

Οι τεχνικοί μας, με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα είναι δίπλα σας για την μετέπειτα συντήρηση καυστήρων και των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία και απρόσκοπτη λειτουργία στον χρόνο.

Εργασίες που αποτελούν  την συντήρηση του καυστήρα

Ο έμπειρος αδειούχος τεχνικός μας, μεταβαίνει στον χώρος σας. Εκεί με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων θα επιτελέσει τις εξής εργασίες:

 • Καθαρισμός θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας
 • Καθαρισμός καυστήρα
 • Ρύθμιση της αναλογίας αέρα – πετρελαίου για σωστή καύση και οικονομία στο πετρέλαιο, καθώς και έως 40% λιγότερη ρύπανση
 • Έλεγχος λειτουργίας κυκλοφορητή
 • Ρύθμιση θερμοστατών (λέβητα, κυκλοφορητή, καυστήρα)
 • Έλεγχος φίλτρου πετρελαίου
 • Έλεγχος ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 • Έλεγχος οργάνου αυτόματου πληρώσεως(νερά της εγκατάστασης)
 • Έλεγχος δοχείου διαστολής

Σωστή εγκατάσταση θέρμανσης στην Αθήνα

Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης θα πρέπει να βασίζετε στην μελέτη. Επιτυχημένη θεωρείτε όταν εξασφαλίζει την ασφάλεια κατά την λειτουργία, καθώς και όταν λειτουργεί οικονομικά και θερμαίνει σωστά τον χώρο.

Η κάθε εγκατάσταση θεωρείτε ανεξάρτητη από τις άλλες και απαιτεί σωστή μελέτη, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Τον υπολογισμό των θερμικών απαιτήσεων και την διατύπωση των τεχνικών παραδοχών
 • Την σχεδίαση των δικτύων διανομής, των καθορισμό των τεχνικών χαρακτηριστικών και μεγεθών των στοιχείων τόσο του κύριου όσο και του βοηθητικού εξοπλισμού
 • Την διατύπωση των κατασκευαστικών οδηγιών για όσα θα κατασκευαστούν και την διατύπωση οδηγιών για την λειτουργική σύνδεση των στοιχείων της εγκατάστασης, την ρύθμιση, τις δοκιμές και την τελική παραλαβή.

Εδώ παρεμβαίνει η εταιρία Καυστήρες Μπότης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τον χρήστη, ο οποίος θα πρέπει να απολαμβάνει τα μέγιστα από την θέρμανση του στην Αθήνα, τόσο από άποψη οικονομίας όσο και ποιότητας.

Πρακτικές συμβουλές σχετικά με την συντήρηση καυστήρων

Τα μπεκ θα πρέπει:

 1. Να μεταφέρονται μέσα στην συσκευασία τους ώστε να είναι προστατευμένα
 2. Να μην τα χρησιμοποιείτε με βρώμικα χέρια
 3. Να μην έρχονται σε επαφή με ακαθαρσίες και αιχμηρά αντικείμενα

Η διάρκεια ζωής ενός μπεκ εξαρτάται:

 1. Από τις ώρες τις οποίες λειτούργησε συνολικά.
 2. Από την ποιότητα του καυσίμου, δηλαδή την καθαρότητα του πετρελαίου.
 3. Από το διάστημα λειτουργίας κατά το οποίο επιτυγχάναμε τιμές CO2.

Καλή πρακτική είναι τα απορρίπτουμε τα παλιά μπεκ καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα να διαπιστώσουμε με γυμνό μάτι την κατάσταση τους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε δυσλειτουργίες.

Περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν έρχεται πετρέλαιο στα μπεκ:

 1. Ενδέχεται η δεξαμενή πετρελαίου να είναι άδεια είτε να είναι κλειστή η βαλβίδα ροής
 2. Η αντεπίστροφη βαλβίδα δεν λειτουργεί σωστά
 3. Λάθος τοποθετημένη βαλβίδα αντεπιστροφής , αντλία που δεν περιστρέφεται ή κομμένο κόμπλερ
 4. Μεγάλη υποπίεση στην αντλία και αέρας στην εγκατάσταση τροφοδότησης του καυστήρα
 5. Το φίλτρο του καυσίμου είτε του αέρα μπορεί να έχει γεμίσει με ακαθαρσίες
 6. Κλειστεί βαλβίδα καυστήρα και ακάθαρτος σωλήνας σύνδεσης με το μπεκ
 7. Το μπεκ ενδέχεται να είναι βουλωμένο ή ταλαιπωρημένο από τις ώρες λειτουργίας ενώ μπορεί το πετρέλαιο να είναι παγωμένο είτε παχύρρευστο.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στην Αθήνα για την συντήρηση καυστήρων;

Στην εταιρεία Καυστήρες Μπότης, η  συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων στην Αθήνα πραγματοποιείτε τηρώντας όλα τα σύγχρονα στάνταρντ και μεθόδους λειτουργίας. Με άδεια από το υπουργείο, η ομάδα των τεχνικών μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων στον χώρο της θέρμανσης, θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό σεβόμενη τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Οι εταιρίες όπως και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε στην επισκευή και εγκατάσταση καυστήρων είναι  γνήσια και εγκεκριμένα από τον εκάστοτε κατασκευαστή. Εξυπηρετούμε την Αθήνα με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Call Now Button