ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Συντήρηση καυστήρα Πετρούπολη

H Καυστήρες Μπότης βρίσκεται κοντά σας εδώ και αρκετά χρόνια, με τους τεχνικούς της πάντα διαθέσιμους να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο, στην εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Πετρούπολη.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της θέρμανσης καυστήρα πετρελαίου και φυσικού αερίου όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό. Το αποτέλεσμα και οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν για εμάς πρωταρχικό στόχο και σκοπός.

Στην εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Πετρούπολη, δίνεται ιδιαίτερη προσοχή είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου. Το συνεργείο μας αποτελείτε από έμπειρους και πιστοποιημένους εφαρμοστές καυστήρα οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας στη Πετρούπολη.

Οι τεχνικοί θα πραγματοποιήσουν προσεκτικό έλεγχο του συστήματος του καυστήρα πετρελαίου καθώς και των σωληνώσεων είτε του σχεδίου, εφόσον υπάρχει. Η ειδική μελέτη που πραγματοποιείτε από τον μηχανικό θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα ώστε να εξασφαλίζουμε την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 • Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για την μέγιστη οικονομία του χώρου σας στην Πετρούπολη.
 • Εγκαθιστούμε τα σώματα του καυστήρα ομοιόμορφα στον χώρο σας για σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών θερμότητας.
 • Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.

Η μακροχρόνια εμπειρία των τεχνικών μας θα είναι δίπλα σας στην μετέπειτα συντήρηση του καυστήρα και των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία και απρόσκοπτη λειτουργία στον χρόνο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για την συντήρηση καυστήρα

Εποχή, κόστος και διάρκεια στην Πετρούπολη

Η συντήρηση του καυστήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται στην περίπτωση των κατοικιών μια φορά τον χρόνο, κατά προτίμηση μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου. Το πιο συνηθισμένο διάστημα είναι από τον Απρίλιο έως και τον Μάιο.

Στην περίπτωση επαγγελματικών χώρων, όπως για παράδειγμα είναι τα ξενοδοχεία το πρόγραμμα συντήρησης θα πρέπει να είναι πιο τακτικό και να καθορίζεται έπειτα από επικοινωνία με τους τεχνικούς μας.

Μια συντήρηση καυστήρα στη Πετρούπολη διαρκεί περίπου μια ώρα στην περίπτωση μιας κλασικής περίπτωσης όπως αυτή των κατοικιών, αλλά σε περίπτωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων η διάρκεια αυτή μπορεί να επεκταθεί έως και μερικές μέρες.

Το κόστος της εκάστοτε συντήρησης καθορίζεται κατόπιν επικοινωνίας με τους τεχνικούς μας, με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

Τμήματα που αποτελούν τον καυστήρα πετρελαίου

Ένας καυστήρας είναι ένα σύνολο εξαρτημάτων και οργάνων που είναι προσαρμοσμένα πάνω στον κορμό του καυστήρα και συνεργάζονται για την λειτουργία της καύσης.

Τα επιμέρους τμήματα από τα οποία αποτελείτε είναι:

 • Το σώμα ή σασί του καυστήρα
 • Τον ανεμιστήρα ή φτερωτή ή φυσητήρα του καυστήρα
 • Την αντλία πετρελαίου του καυστήρα
 • Τον κινητήρα (μοτέρ) του καυστήρα
 • Τον μετασχηματιστή του καυστήρα
 • Το μπεκ ψεκασμού του καυστήρα
 • Το φωτοκύτταρο του καυστήρα
 • Την ηλεκτρομαγνητική βάνα πετρελαίου του καυστήρα
 • Τον σωλήνα πετρελαίου του καυστήρα
 • Τον προθερμαντήρα πετρελαίου του καυστήρα
 • Το τάμπερ αέρα του καυστήρα
 • Το ρυθμιστικό του αέρα
 • Τον προγραμματιστή ή εγκέφαλο ή ηλεκτρονικό
 • Την βάση του προγραμματιστή
 • Τα ηλεκτρόδια ή σπινθηριστές ή αναφλεκτήρες
 • Την κεφαλή ή μπούκα ή φλογοσωλήνα
 • Τον  αναμικτήρα του καυστήρα
 • Την φλάντζα στήριξης του καυστήρα
 • Τα καλώδια υψηλής τάσης
 • Τον πυκνωτή του μοτέρ του καυστήρα
 • Το κόμπλερ της αντλίας του καυστήρα
 • Γυαλί επιθεώρησης της φλόγας
 • Το κάλυμμα

Εργασίες συντήρηση καυστήρα πετρελαίου στην Πετρούπολη

 1. Ο καθαρισμός του λέβητα.
 2. Ο καθαρισμός της θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας.
 3. Ο καθαρισμός του καυστήρα πετρελαίου ή αερίου.
 4. Η ρύθμιση της αναλογίας αέρα – καυσίμου για την σωστή καύση και οικονομία, αλλά και την μείωση της ρύπανσης έως 40%.
 5. Ο έλεγχος της λειτουργίας του κυκλοφορητή.
 6. Η ρύθμιση των θερμοστατών
 7. Ο έλεγχος του φίλτρου καυσίμου
 8. Ο έλεγχος του ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 9. Ο έλεγχος για πιθανές διαρροές
 10. Ο έλεγχος με ηλεκτρονικό αισθητήρα όλων των ενώσεων της γραμμής καυσίμου και των εξαρτημάτων του καυστήρα για τυχών διαρροή
 11. Η μέτρηση των καυσαερίων και ρύθμιση καυστήρα
 12. Ο έλεγχος του οργάνου αυτόματου πληρώσεως
 13. Ο έλεγχος του δοχείου διαστολής
 14. Η εξαέρωση του καυστήρα

Χώροι συντήρησης που εξυπηρετούμε στην Πετρούπολη

Εξυπηρετούμε όλους τους χώρους στην Πετρούπολη, από μία γκαρσονιέρα ή ένα μικρό διαμέρισμα, έως και εργοστασιακές μονάδες ή εμπορικά κέντρα. Αναλαμβάνουμε από μια κλασική συντήρηση ρουτίνας έως και την επισκευή του πιο σύνθετου προβλήματος.

Οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη λύση σε οποιονδήποτε χώρο στην Πετρούπολη απαιτείται η εγκατάσταση είτε και η συντήρηση καυστήρων, όπως κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι και βιομηχανίες.

Φύλλο ελέγχου και πιστοποιητικό στη Πετρούπολη

Είναι τα έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία της εκάστοτε συντήρησης και στα οποία αναγράφονται η ημερομηνία της κάθε εργασίας, το είδος της, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως και ο αριθμός άδειας του τεχνικού που είναι υπεύθυνος για την εργασία.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια στον χώρο πριν από την συντήρηση, όπως και ότι είναι απαραίτητο να φυλάμε τα απαραίτητα έγγραφα μετά το πέρας της κάθε εργασίας.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουμε σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε τρόπο στο σύστημα της θέρμανσης, ακόμα και άμα πρόκειται για φαινομενικά απλή εργασία, καθώς θα πρέπει να επιτελείται από πιστοποιημένο τεχνικό συντηρήσεων.

Εργασίες και ασφάλεια καυστήρα πετρελαίου και αερίου στη Πετρούπολη

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει πληθώρα εργασιών που σχετίζονται με τους καυστήρες πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως:

Η συντήρηση των κυκλοφορητών, η αντικατάσταση και επισκευή τους όπως και αυτή της ηλεκτροβάνας, της βαλβίδας ασφαλείας και του δοχείου διαστολής, του θερμοστάτη του εσωτερικού χώρου και του πίνακα της αυτονομίας. Ακόμα, την συντήρηση είτε και επισκευή του καυστήρα με γνήσια ανταλλακτικά.

Για την εξασφαλίσουμε μια ασφαλή εγκατάσταση, εφόσον ο καυστήρας τοποθετείτε σε λεβητοστάσιο, είναι να διατηρείτε ο χώρος καθαρός και να απομακρύνονται ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Τα συστήματα ασφαλείας θα πρέπει να μην απενεργοποιούνται και η πρόσβαση στον χώρο θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη.

Επίσης θα πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα αερισμού για την αποφυγή δημιουργίας εύφλεκτης ατμόσφαιρα. Ο συντηρητής θα πρέπει να ελέγχει το ηλεκτρικό κύκλωμα του καυστήρα ώστε να διαπιστώνετε η ακεραιότητα τους όπως και τους πίνακες ρεύματος για αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Ραντεβού και αποκατάσταση βλάβης στην Πετρούπολη

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας μερικές μέρες νωρίτερα. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να βρουν λύση στο πρόβλημα σας. Οι εργασίες συνήθως πραγματοποιούνται αυθημερόν για τη Πετρούπολη είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Παράλληλα, ο συντηρητής καυστήρων θα σας παραδώσει και το φύλλο καυσαερίων, στο οποίο θα αναγράφετε τυχών φθορά είτε έλλειψη ανταλλακτικού.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στη Πετρούπολη για την συντήρηση του καυστήρα σας;

Η Καυστήρες Μπότης είναι μια εταιρεία που πληροί όλα τα σύγχρονα κριτήρια για εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων.

Με την εμπειρία χρόνων καθώς και την αδειοδότηση από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλοι οι καυστήρες, όπως και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή. Εξυπηρετούμε τη Πετρούπολη με ένα τηλέφωνο στο6944421811 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button