ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ

Συντήρηση καυστήρα Πολυδένδρι

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης σας εξυπηρετεί για αρκετά χρόνια, με τεχνικούς πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο με εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στο Πολυδένδρι. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της θέρμανσης όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό. Για εμάς οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν πρωταρχικό στόχο και προτεραιότητα μας είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε με συνέπεια και μεράκι την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα, είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούςν οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας στο Πολυδένδρι.

θα πραγματοποιηθεί προσεκτικός έλεγχος του συστήματος των σωληνώσεων καθώς και του σχεδίου. Η ειδική μελέτη του μηχανικού θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 • Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.
 • Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για την μέγιστη οικονομία του χώρου σας.
 • Εγκαθιστούμε τα σώματα καυστήρων ομοιόμορφα στον χώρο σας για σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών θερμότητας.

Οι τεχνικοί μας, με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα είναι δίπλα σας για την μετέπειτα συντήρηση καυστήρα και των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία και απρόσκοπτη λειτουργία στον χρόνο.

Εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης στο Πολυδένδρι

Μια εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης βασίζεται στην μελέτη. Η κεντρική θέρμανση λειτουργεί σωστά όταν εξασφαλίζει την ασφάλεια κατά την λειτουργία, καθώς και όταν λειτουργεί οικονομικά και θερμαίνει σωστά τον χώρο.

Η κάθε εγκατάσταση θεωρείται ανεξάρτητη από τις άλλες και απαιτεί σωστή μελέτη, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει:

 • Τον υπολογισμό των θερμικών απαιτήσεων και την διατύπωση των τεχνικών παραδοχών
 • Την σχεδίαση των δικτύων διανομής, των καθορισμό των τεχνικών χαρακτηριστικών και μεγεθών των στοιχείων τόσο του κύριου όσο και του βοηθητικού εξοπλισμού
 • Την διατύπωση των κατασκευαστικών οδηγιών για όσα θα κατασκευαστούν και την διατύπωση οδηγιών για την λειτουργική σύνδεση των στοιχείων της εγκατάστασης, την ρύθμιση, τις δοκιμές και την τελική παραλαβή.

Εδώ έρχεται η εταιρεία Καυστήρες Μπότης, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να δικαιώνει τον χρήστη, ο οποίος θα πρέπει να απολαμβάνει τα μέγιστα από την θέρμανση του,τόσο από άποψη οικονομίας όσο και ποιότητας.

Συντήρηση καυστήρα στο Πολυδένδρι

Η σωστή και άρτια τεχνικά συντήρηση καυστήρα θέρμανσης πετρελαίου ή φυσικού αερίου, εξασφαλίζει την μακροβιότητα της εγκατάστασης. Οι ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με τις προβλεπόμενες άδειες.

Μέσω της επιμελούς συντήρησης, μεγιστοποιούμε την απόδοση του συστήματος επιτυγχάνοντας εξοικονόμηση καυσίμου έως και 50%, καθώς ο καυστήρας εργάζεται σε σωστές τιμές θερμοκρασίας και κατ΄αυτό τον τρόπο δεν αυξάνεται η καύση. Η κείμενη νομοθεσία τηρείτε επιμελώς και στο τέλος της κάθε εργασίας συντήρηση καυστήρα προσκομίζονται στον πελάτη τα απαραίτητα έγγραφα.

Με το πέρας της χειμερινής περιόδου θα πρέπει να φροντίζετε για την ετήσια συντήρηση του συστήματος θέρμανσης, ώστε να προστατεύετε ο καυστήρας από τις διαβρωτικές επικαθήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την αξιόπιστη εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων του συστήματος σας στο Πολυδένδρι.

Εγκατάσταση του καυστήρα

Ένας καυστήρας αποτελείτε από:

 1. Το σώμα και τον ανεμιστήρα του καυστήρα
 2. Τον σωλήνα και την αντλία πετρελαίου όπως και το μπεκ ψεκασμού του καυστήρα
 3. Τον κινητήρα (μοτέρ) του καυστήρα
 4. Τον μετασχηματιστή και την ηλεκτρομαγνητική βάνα πετρελαίου του καυστήρα
 5. Το φωτοκύτταρο του καυστήρα
 6. Τον προθερμαντήρα πετρελαίου και το κόμπλερ της αντλίας του καυστήρα
 7. Το τάμπερ αέρα και το ρυθμιστικό αέρα του καυστήρα
 8. Τον προγραμματιστή ή εγκέφαλο και την βάση του καυστήρα
 9. Τα ηλεκτρόδια ή σπινθηριστές ή αναφλεκτήρες
 10. Την κεφαλή ή μπούκα ή φλογοσωλήνα
 11. Τον  αναμικτήρα του καυστήρα
 12. Την φλάντζα στήριξης του καυστήρα
 13. Τα καλώδια υψηλής τάσης
 14. Τον πυκνωτή του μοτέρ του καυστήρα
 15. Γυαλί επιθεώρησης της φλόγας και το κάλυμμα

Εργασίες συντήρηση καυστήρα πετρελαίου στο Πολυδένδρι

Οι εργασίες που επιτελούνται κατά τη συντήρηση καυστήρων είναι:

 • Ο καθαρισμός του λέβητα
 • Ο καθαρισμός της θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας
 • Ο έλεγχος του φίλτρου καυσίμου
 • Ο έλεγχος του ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 • Ο έλεγχος για πιθανές διαρροές
 • Ο καθαρισμός του καυστήρα πετρελαίου ή αερίου
 • Η ρύθμιση της αναλογίας αέρα – καυσίμου για την σωστή καύση και οικονομία,αλλά και την μείωση της ρύπανσης έως 40%
 • Ο έλεγχος της λειτουργίας του κυκλοφορητή
 • Η ρύθμιση των θερμοστατών “λέβητα πετρελαίου-αερίου, κυκλοφορητή, καυστήρα πετρελαίου-αερίου”
 • Ο έλεγχος με ηλεκτρονικό αισθητήρα όλων των ενώσεων της γραμμής καυσίμου και των εξαρτημάτων του καυστήρα για τυχών διαρροή
 • Η μέτρηση των καυσαερίων και ρύθμιση καυστήρα
 • Ο έλεγχος του οργάνου αυτόματου πληρώσεως”νερά της εγκατάστασης”
 • Ο έλεγχος του δοχείου διαστολής
 • Η εξαέρωση του καυστήρα

Πληροφορίες για εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στο Πολυδένδρι

Χώροι συντήρησης που εξυπηρετούμε στο Πολυδένδρι

Αναλαμβάνουμε όλους τους χώρους στο Πολυδένδρι. Ποικίλουν από μία γκαρσονιέρα ή ένα μικρό διαμέρισμα, έως και εργοστασιακές μονάδες ή εμπορικά κέντρα. Αναλαμβάνουμε από μια κλασική συντήρηση ρουτίνας έως και την επισκευή του πιο σύνθετου προβλήματος.

Οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη λύση σε οποιονδήποτε χώρο στο Πολυδένδρι απαιτείται η εγκατάσταση είτε και η συντήρηση καυστήρων, όπως κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι και βιομηχανίες.

Εποχή, κόστος και διάρκεια

Η συντήρηση του καυστήρα θα πρέπει να πραγματοποιείται στην περίπτωση των κατοικιών μια φορά τον χρόνο, κατά προτίμηση μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου. Σύνηθες διάστημα είναι από τον Απρίλιο έως και τον Μάιο.

Στην περίπτωση επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχείων και βιομηχανιών το πρόγραμμα για συντήρηση καυστήρων θα πρέπει να είναι πιο τακτικό και να καθορίζεται έπειτα από επικοινωνία με τους τεχνικούς μας.

Η χρονική διάρκεια για την  συντήρησης ενός καυστήρα στο Πολυδένδρι τοποθετείται περίπου στην μια ώρα στην περίπτωση μιας κλασικής εγκατάστασης όπως αυτή των κατοικιών, αλλά σε περίπτωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων η διάρκεια αυτή μπορεί να κυμανθεί έως και μερικές μέρες.

Το κόστος της εκάστοτε συντήρησης καθορίζεται μετά από την επικοινωνία με τους τεχνικούς μας με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη.

Συντήρηση, φύλλο ελέγχου και πιστοποιητικό

Αφού τελειώσουν οι εργασίες στον χώρο σας, σας δίνουμε ορισμένα έγγραφα. Πρόκειται για τα έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία της εκάστοτε συντήρηση καυστήρα. Στα έγγραφα αυτά αναγράφονται η ημερομηνία της κάθε εργασίας, το είδος της, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως και ο αριθμός άδειας του τεχνικού που είναι υπεύθυνος για την εργασία.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι δεν απαιτείται κάποια ενέργεια στον χώρο πριν από την συντήρηση, όπως και ότι είναι απαραίτητο να φυλάμε τα απαραίτητα έγγραφα μετά το πέρας της κάθε εργασίας.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουμε σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε τρόπο στο σύστημα της θέρμανσης, ακόμα και άμα πρόκειται για φαινομενικά απλή εργασία, καθώς θα πρέπει να επιτελείται από πιστοποιημένο τεχνικό συντηρήσεων.

Ραντεβού και αποκατάσταση βλάβης στο Πολυδένδρι

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας μερικές μέρες νωρίτερα. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να βρουν λύση στο πρόβλημα σας. Οι εργασίες συνήθως πραγματοποιούνται αυθημερόν για το Πολυδένδρι είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Ο συντηρητής καυστήρα θα σας παραδώσει κατόπιν και το φύλλο καυσαερίων, στο οποίο θα αναγράφετε τυχόν φθορά είτε έλλειψη ανταλλακτικού.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στο Πολυδένδρι για τη συντήρηση καυστήρα;

Η εταιρεία Καυστήρες Μπότης πληροί όλα τα σύγχρονα κριτήρια για εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα. Με άδεια από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλοι οι καυστήρες, καθώς και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή.

Εξυπηρετούμε το Πολυδένδρι με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button