ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΨΥΧΙΚΟ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΨΥΧΙΚΟ

Συντήρηση καυστήρα στο Ψυχικό

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης, με τους έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς της πάντα διαθέσιμους να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο, βρίσκεται κοντά σας αρκετά χρόνια στην εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στο Ψυχικό.

Η δραστηριότητα μας στον χώρο της θέρμανσης καυστήρων πετρελαίου αλλά και αερίου όλα αυτά τα χρόνια πραγματοποιείτε με συνέπεια και επαγγελματισμό. Οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν για εμάς βασικό στόχο και αυτός είναι ο σκοπός μας.

Θα πρέπει να δίνετε δέουσα προσοχή κατά την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα, είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους τεχνικούς οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας.

θα πραγματοποιηθεί προσεκτικός έλεγχος του συστήματος των σωληνώσεων καθώς και του σχεδίου. Η ειδική μελέτη του μηχανικού θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 1. Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων, ώστε να μειωθούν στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση ενέργειας.
 2. Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για την μέγιστη οικονομία του χώρου σας.
 3. Εγκαθιστούμε τα σώματα καυστήρων ομοιόμορφα στον χώρο σας για σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών θερμότητας.

Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου στο Ψυχικό

Οι εργασίες που επιτελούνται κατά τη συντήρηση καυστήρα είναι:

 • Ο καθαρισμός του λέβητα
 • Ο καθαρισμός της θερμαντικής εσωτερικής επιφάνειας
 • Ο καθαρισμός του καυστήρα πετρελαίου ή αερίου
 • Η ρύθμιση της αναλογίας αέρα – καυσίμου για την σωστή καύση και οικονομία,αλλά και την μείωση της ρύπανσης έως 40%
 • Ο έλεγχος της λειτουργίας του κυκλοφορητή
 • Η ρύθμιση των θερμοστατών
 • Ο έλεγχος του φίλτρου καυσίμου
 • Ο έλεγχος του ανοδίου της εγκατάστασης θέρμανσης
 • Ο έλεγχος για πιθανές διαρροές
 • Ο έλεγχος με ηλεκτρονικό αισθητήρα όλων των ενώσεων της γραμμής καυσίμου και των εξαρτημάτων του καυστήρα για τυχών διαρροή
 • Η μέτρηση των καυσαερίων και ρύθμιση καυστήρα
 • Ο έλεγχος του οργάνου αυτόματου πληρώσεως
 • Ο έλεγχος του δοχείου διαστολής
 • Η εξαέρωση του καυστήρα

Πλεονεκτήματα που προσφέρει η εγκατάσταση καυστήρα φυσικού αερίου;

Τα τελευταία χρόνια, το αέριο έχει τύχει μεγάλης αναγνώρισης, καθώς όλο και περισσότερος κόσμος το επιλέγει ως τρόπο θέρμανσης. Αυτό συμβαίνει για τους παρακάτω λόγους:

 • Η εξοικονόμηση χρημάτων που προσφέρει
  Ένα από τα οικονομικότερα καύσιμα που μπορεί να βρει κανείς είναι το φυσικό αέριο. Έρευνες που πραγματοποιήθηκαν δείχνουν ότι μετά την εγκατάσταση καυστήρα φυσικού αερίου τα έξοδα θέρμανσης μειώνονται έως μείον 44%, αναλογικά με το πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ συγκριτικά με το ηλεκτρικό ρεύμα που καταναλώνεται σε συσκευές θέρμανσης  η μείωση φτάνει έως και το 70%.
 • Η ευκολία και λειτουργικότητα που προσφέρει
  Η εγκατάσταση και η συντήρηση του φυσικού αερίου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε ολόκληρη την πολυκατοικία είτε ατομικά σε μεμονωμένα διαμέρισμα ή σε μονοκατοικίες με ατομικό επιτοίχιο λέβητα. Η αυτονομία που παρέχεται στον τελικό καταναλωτή είναι υψηλή και δίνεται η δυνατότητα αυξομείωσης της έντασης στην χρήση ανάλογα με τις ανάγκες.
 • Καύσιμο φιλικό προς το περιβάλλον
  Σεβόμενοι τις περιβαλλοντικές ανάγκες, ως εταιρεία η Καυστήρες Μπότης οφείλει να ενημερώσει ότι το φυσικό αέριο αποτελεί το πιο καθαρό καύσιμο σε σύγκριση με τα υπόλοιπα και ότι η βλάβη που προκαλεί στο περιβάλλον είναι σημαντικά μικρότερη. Συμβάλει ακόμα στην μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου, ενώ δεν περιέχει βλαβερές ενώσεις θείου που ρυπαίνουν την ατμόσφαιρα.
 • Ασφαλές Καύσιμο
  Ένα βασικό πλεονέκτημα του αερίου είναι ότι δεν περιέχει μονοξείδιο του άνθρακα και αν για τον οποιονδήποτε λόγο απελευθερωθεί στον αέρα μπορεί να απομακρυνθεί άμεσα. Οι τεχνικές προδιαγραφές που εφαρμόζονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση εξασφαλίζουν το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας κατά την εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρα φυσικού αερίου.
 • Μεγαλύτερη διάρκεια
  Οι συσκευές που χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως καύσιμο τείνουν να εμφανίζουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και αντοχή στον χρόνο. Καθώς ως καύσιμο δεν παράγει τέφρα ή άλλα κατάλοιπα κατά την καύση του, τηρώντας την αρχή της συντήρησης μια φορά τον χρόνο επιτυγχάνουμε την μακροβιότητα του όλου συστήματος.

Εργασίες και ασφάλεια καυστήρα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Ψυχικό

Η εταιρία μας και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της αναλαμβάνουν πληθώρα υπηρεσιών που σχετίζονται με καυστήρα πετρελαίου και φυσικού αερίου, όπως:

Η συντήρηση, αντικατάσταση και επισκευή των κυκλοφορητών και της ηλεκτροβάνας, της βαλβίδας ασφαλείας και του δοχείου διαστολής, του θερμοστάτη του εσωτερικού χώρου και του πίνακα της αυτονομίας. Επίσης την συντήρηση είτε και την επισκευή του καυστήρα με γνήσια ανταλλακτικά, τον καθαρισμό του όπως και αυτόν της καπνοδόχου.

Συμβουλή μας για την ασφάλεια της εγκατάστασης εφόσον αυτή βρίσκεται σε λεβητοστάσιο, είναι να διατηρείτε ο χώρος καθαρός και να απομακρύνονται ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν πυρκαγιά. Ο χώρος θα πρέπει να ασφαλίζεται για την αποφυγή επαφής ιδιαίτερα με παιδιά.

Σε περίπτωση που υπάρχουν συστήματα ασφαλείας σοφό είναι να μην απενεργοποιούνται και να ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Θα πρέπει να υπάρχουν ανοίγματα αερισμού ώστε να μην δημιουργείτε εύφλεκτη ατμόσφαιρα.

Ο συντηρητής θα πρέπει να ελέγχει τα καλώδια του καυστήρα ώστε να διαπιστώνετε η ακεραιότητα τους όπως και τους πίνακες ρεύματος για αποφυγή βραχυκυκλώματος.

Hλεκτρονικός αναλυτής

Πρόκειται για μία συσκευή που χρησιμοποιείτε για την μέτρηση των καυσαερίων, της απόδοσης του καυστήρα και του ελκυσμού.
Σε κάθε συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρα στο Ψυχικό, ο τεχνικός της εταιρίας μας χρησιμοποιεί αποκλειστικά την συσκευή αυτή, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση και την οικονομία στην εγκατάσταση.

Συντήρηση, φύλλο ελέγχου και πιστοποιητικό

Αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες στον χώρο σας, θα σας δοθούν ορισμένα έγγραφα. Πρόκειται για τα έγγραφα που πιστοποιούν την εργασία της εκάστοτε συντήρηση καυστήρων. Στα έγγραφα αυτά αναγράφονται η ημερομηνία της κάθε εργασίας, το είδος της, τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν όπως και ο αριθμός άδειας του τεχνικού που είναι υπεύθυνος για την εργασία.

Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι δεν απαιτείτε κάποια ενέργεια στον χώρο πριν από την συντήρηση , όπως και ότι είναι απαραίτητο να φυλάμε τα απαραίτητα έγγραφα μετά το πέρας της κάθε εργασίας.

Ακόμα, δεν θα πρέπει να παρεμβαίνουμε σε καμία περίπτωση και με οποιοδήποτε τρόπο στο σύστημα της θέρμανσης, ακόμα και άμα πρόκειται για φαινομενικά απλή εργασία, καθώς θα πρέπει να επιτελείται από πιστοποιημένο τεχνικό συντηρήσεων.

Ραντεβού και αποκατάσταση βλάβης στο Ψυχικό

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας επικοινωνήστε μαζί μας μερικές μέρες νωρίτερα. Οι τεχνικοί μας θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να βρουν λύση στο πρόβλημα σας. Οι εργασίες συνήθως πραγματοποιούνται αυθημερόν για το Ψυχικό είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Ο συντηρητής καυστήρα θα σας παραδώσει κατόπιν και το φύλλο καυσαερίων, στο οποίο θα αναγράφετε τυχόν φθορά είτε έλλειψη ανταλλακτικού.

Επιλέξτε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στο Ψυχικό για τη συντήρηση καυστήρα;

Η εταιρεία Καυστήρες Μπότης πληρεί όλα τα σύγχρονα στάνταρντ για εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα. Με άδεια από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλοι οι καυστήρες, καθώς και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή.

Εξυπηρετούμε την περιοχή του Ψυχικού με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button