ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

καυστήρες Μπότης- συντήρηση καυστήρων
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ

Συντήρηση καυστήρα Βαρυμπόμπη

Η εταιρεία καυστήρες Μπότης είναι κοντά σας αρκετά χρόνια, με τεχνικούς πάντα στην διάθεση σας να σας εξυπηρετήσουν όλο το 24ωρο με εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στις Αχαρναί. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της θέρμανσης όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και επαγγελματισμό. Για εμάς οι ευχαριστημένοι πελάτες αποτελούν πρωταρχικό στόχο και αυτός είναι ο σκοπός μας.

Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή από τους τεχνικούς μας κατά την εγκατάσταση συντήρηση καυστήρα στη Βαρυμπόμπη, είτε πρόκειται για καυστήρα πετρελαίου είτε φυσικού αερίου γι α΄ριστα αποτελέσματα. Το συνεργείο μας αποτελείται από έμπειρους και πιστοποιημένους τεχνικούς οι οποίοι θα κάνουν τον απαραίτητο έλεγχο του χώρου σας στη Βαρυμπόμπη.

Θα πραγματοποιηθεί προσεκτικός έλεγχος του συστήματος των σωληνώσεων καθώς και του σχεδίου. Η ειδική μελέτη του μηχανικού θα αποκαλύψει το σωστό μέγεθος του καυστήρα για την μέγιστη απόδοση και οικονομία. Επιπλέον:

 1. Εγκαθιστούμε τα σώματα καυστήρων ομοιόμορφα στον χώρο σας. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε σωστή θέρμανση και μείωση των απωλειών
 2. Εξασφαλίζουμε την καλή μόνωση των σωληνώσεων. Έτσι μειώνονται στο ελάχιστο οι απώλειες που οδηγούν σε αυξημένη κατανάλωση
 3. Επιλέγουμε τον σωστό κυκλοφορητή θέρμανσης, για να εξασφαλίζουμε την μέγιστη οικονομία του χώρου σας στη Βαρυμπόμπη

Οι τεχνικοί μας, με την μακροχρόνια εμπειρία τους θα είναι δίπλα σας για την μετέπειτα συντήρηση καυστήρων και των επιμέρους τμημάτων του συστήματος, ώστε να διασφαλιστεί η μακροζωία και απρόσκοπτη λειτουργία στον χρόνο.

Τμήματα που αποτελούν την εγκατάσταση του καυστήρα

Ένας καυστήρας αποτελείτε από:

 1. Το σώμα και τον ανεμιστήρα του καυστήρα
 2. Τον σωλήνα και την αντλία πετρελαίου όπως και το μπεκ ψεκασμού του καυστήρα
 3. Τον κινητήρα (μοτέρ) του καυστήρα
 4. Τον μετασχηματιστή και την ηλεκτρομαγνητική βάνα πετρελαίου του καυστήρα
 5. Το φωτοκύτταρο του καυστήρα
 6. Τον προθερμαντήρα πετρελαίου και το κόμπλερ της αντλίας του καυστήρα
 7. Το τάμπερ αέρα και το ρυθμιστικό αέρα του καυστήρα
 8. Τον προγραμματιστή ή εγκέφαλο και την βάση του καυστήρα
 9. Τα ηλεκτρόδια ή σπινθηριστές ή αναφλεκτήρες
 10. Την κεφαλή ή μπούκα ή φλογοσωλήνα
 11. Τον  αναμικτήρα του καυστήρα
 12. Την φλάντζα στήριξης του καυστήρα
 13. Τα καλώδια υψηλής τάσης
 14. Τον πυκνωτή του μοτέρ του καυστήρα
 15. Γυαλί επιθεώρησης της φλόγας και το κάλυμμα

Χρήσεις  και εγκατάσταση που έχει το αέριο

Η εγκατάσταση αερίου εξασφαλίζει στον καταναλωτή αρκετά πλεονεκτήματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για θέρμανση, για μαγείρεμα στην εστία της κουζίνας καιγια ζεστό νερό, καθώς και για ανάγκες κλιματισμού, με την χρήση των ανάλογων συσκευών.

Με τους νέους λέβητες φυσικού αερίου, μπορούμε πλέον να κάνουμε λόγο για αυτόνομη θέρμανση σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και εάν αποτελεί μέρος μιας πολυκατοικίας.

Συγκεκριμένα οι τεχνικοί της εταιρείας, οι οποίοι κατέχουν τις νόμιμες άδειες που πρέπει να πληρεί ο τεχνικός, αναλαμβάνουν την εγκατάσταση αερίου σε όλους τους χώρους στη Βαρυμπόμπη:

 1. Διαμερίσματα
 2. Πολυκατοικίες
 3. Μονοκατοικίες
 4. Επαγγελματικούς χώρους

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε διαμέρισμα

Η αυτόνομη εγκατάσταση συστήματος φυσικού αερίου σε ένα διαμέρισμα, πραγματοποιείται με την τοποθέτηση ατομικού καυστήρα στο σπίτι.

Η παροχή του φυσικού αερίου στο διαμέρισμα, γίνεται με εξωτερικές σωληνώσεις που συνδέουν τον μετρητή με τον ατομικό λέβητα, λαμβάνοντας υπόψιν την ασφάλεια της εγκατάστασης και τηρώντας τους απαραίτητους κανονισμούς.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε πολυκατοικία

Το φυσικό αέριο μπορεί να τοποθετηθεί σε πολυκατοικία από την εταιρεία Καυστήρες Μπότης με μετατροπή της κεντρικής θέρμανσης της πολυκατοικίας και είναι τυπική διαδικασία.

Αρχικά, γίνεται σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο παροχής αερίου και τοποθετείται μετρητής.

Στην συνέχεια, πραγματοποιείται η αντικατάσταση των καυστήρων πετρελαίου με επιλογή του πελάτη σε αερίου.

Τέλος, ανάλογα με τις χρήσεις που επιθυμεί ο πελάτης γίνονται οι εσωτερικές εγκαταστάσεις και αφαιρείται η παλιά δεξαμενή πετρελαίου, η οποία πλέον δεν χρειάζεται.

Να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται η αλλαγή των σωληνώσεων του νερού για την λειτουργία των σωμάτων, οπότε δεν αντιμετωπίζουμε φόβο επιπλέον εργασιών οικοδομικής φύσης.

Εγκατάσταση φυσικού αερίου σε μονοκατοικία

Πραγματοποιείται με την ίδια μέθοδο που γίνεται και στην περίπτωση της πολυκατοικίας.

Εφόσον η μονοκατοικία σας στη Βαρυμπόμπη διαθέτει ήδη σύστημα θέρμανσης με λέβητα πετρελαίου, αρκεί η αντικατάστασή του με καυστήρα αερίου.

Ίσως, να απαιτηθούν κάποιες παρεμβάσεις ανάλογα με τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις, ώστε να διασφαλίσουμε τα μέγιστα από την εγκατάσταση.

Γενικές πληροφορίες

Η συντήρηση του καυστήρα, στην περίπτωση των κατοικιών θα πρέπει να πραγματοποιείτε  μια φορά τον χρόνο, περίπου μετά το πέρας της χειμερινής περιόδου, στην περίοδο από το Απρίλιο έως και τον Μάιο.

Στην περίπτωση επαγγελματικών χώρων, όπως μονάδων υγείας και βιομηχανιών το πρόγραμμα συντήρησης θα πρέπει να είναι πιο τακτικό και να καθορίζεται έπειτα από επικοινωνία με τους τεχνικούς μας.

Η χρονική διάρκεια για την συντήρηση ενός καυστήρα στη Βαρυμπόμπη κυμαίνεται περίπου στην μια ώρα για μια τυπική εγκατάσταση σε ένα σπίτι.

Στην περίπτωση μεγάλων επαγγελματικών χώρων η διάρκεια αυτή μπορεί να αυξηθεί έως και μερικές μέρες.

Το κόστος της εκάστοτε συντήρησης αξιολογείται μετά από την επικοινωνία με τους τεχνικούς μας με σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη και τις εποχές που διανύουμε.

Για να απολαμβάνετε την καλύτερη δυνατόν εξυπηρέτηση, συνετό είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας μερικές μέρες νωρίτερα. Οι τεχνικοί για την συντήρηση των καυστήρων θα έρθουν σε επαφή μαζί σας για να βρουν λύση στο πρόβλημα σας.

Οι εργασίες συνήθως πραγματοποιούνται αυθημερόν για τη Βαρυμπόμπη είτε την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

Παράλληλα, ο συντηρητής του καυστήρα θα σας παραδώσει και το φύλλο καυσαερίων, στο οποίο θα αναγράφετε τυχών φθορά είτε έλλειψη ανταλλακτικού.

Οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι εφαρμοστές και ως επιχείρηση κατέχουμε κρατική άδεια άσκησης λειτουργίας επαγγέλματος. Επιπλέον, όλοι οι τεχνικοί μας διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες που εκδίδονται από την κάθε εταιρία που εμπορευόμαστε.

Έτσι διασφαλίζουμε το άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα για την εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρα στη Βαρυμπόμπη, ώστε να απολαμβάνετε τα μέγιστα όπως και την ποιότητα μιας ολοκληρωμένης υποστήριξης.

Χώροι συντήρησης που εξυπηρετούμε στη Βαρυμπόμπη

Αναλαμβάνουμε από μια κλασική συντήρηση ρουτίνας έως και αποσφαλμάτωση και επισκευή του πιο σύνθετου προβλήματος σε όλους τους χώρους, οικιακούς και επαγγελματικούς.

Οι τεχνικοί μας θα σας παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη λύση σε οποιονδήποτε χώρο στην Βαρυμπόμπη απαιτείται η εγκατάσταση είτε και η συντήρηση καυστήρα, όπως κατοικίες, επαγγελματικοί χώροι και βιομηχανίες.

Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία Καυστήρες Μπότης στη Βαρυμπόμπη για τη συντήρηση καυστήρα;

Η εταιρεία Καυστήρες Μπότης ακουλουθεί όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα για εγκατάσταση και συντήρηση καυστήρων. Με άδεια από το υπουργείο, οι τεχνικοί μας οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία χρόνων θα λειτουργήσουν με σεβασμό και επαγγελματισμό εκπληρώνοντας τις επιθυμίες του εκάστοτε πελάτη.

Όλες οι εταιρίες όπως και τα ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε είναι τα γνήσια και εγκεκριμένα του εκάστοτε κατασκευαστή. Εξυπηρετούμε τη Βαρυμπόμπη με ένα τηλέφωνο στο 6944421811 & 2102921405  είτε με επικοινωνία μέσω email.

Δείτε περισσότερες περιοχές εξυπηρέτησης:

Shares
Call Now Button